Történetünk
MÁRTI NÉNI KONYHAKERTJE
Napjainkban kiváltképp fontos, hogy egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozzunk.
Őstermelőként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az asztalra mindig vitaminban dús és
káros anyagoktól mentes, biotermékek, zöldségek és húsételek kerüljenek szolgálva egészségünket
Már több évtizede, gyerekként foglalkoztatott a gasztronómia, amelyben az évek alatt megszereztem szakmai tudásom, tapasztalatom és bátran mondhatom, sikerül maradandót és izletest alkotnom.
Az évek alatt azonban felismertem, hogy mind iz, mind költséghatékonyság és főleg elérhetőség, de leginkább egészség szempontjából célravezető, ha a szükséges hozzávalók többségét önmagunk állítsuk elő.
Az őstermelői irányvonal igy hivatalosan 5 éve került felvételre, amelyben kisebb sikerek motiváló hatásának volt köszönhető, hogy az egészséges és vitamindús, kiegyensúlyozott étkezéshez szükséges, vegyi- és egyéb káros anyagoktól mentes terményeket nem csupán a családon belül, de bárki számára biztosítsuk.
És most, 5 év után itt az idő, hogy az ember ismét merjen nagyot álmodni.